Najbolji poklon je onaj kojeg biste i sami najradije primili, a tko ne želi dobiti na dar vrhunske istarske delicije? U Pervinu pronađite savršeni božićni poslovni poklon za Vaše poslovne partnere, suradnike i klijente. U ponudi imamo vrhunska istarska vina od svježih malvazija i chardonnaya do odležanih verzija terana, cuvée vina i malvazije. Osim vina, Pervino nudi i rakije, likere, pjenušava vina te ekstra djevičansko maslinovo ulje. Svi proizvodi se mogu naručiti samostalno ili kombinirati u božićne poklon pakete. A za one koji žele zadiviti svoje poslovne partnere najoriginalnijim darom osmislili smo dva prigodna božićna poklon paketa: istarsku kutiju delicija i mediteransku kutiju.

Naša istarska kutija delicija u sebi skriva najukusnije istarske delicije: malvaziju, monosortno maslinovo ulje bužu i teranino. Pervino malvazija iz classic linije pružiti će vam nezaboravan i jedinstven doživljaj Istre. Monosortno maslinovo ulje buža je tekuće zlato neodoljivih aroma i okusa, a od samog terana bolji je samo liker od terana, teranino. Ova slasna kombinacija najbolji su plodovi istarske zemlje i zato čine istarsku kutiju delicija neodoljivom.

U mediteranskoj kutiji se nalaze pažljivo izabrani proizvodi koji odišu mirisima i okusima mediteranskog podneblja i stila mediteranskog života. U mediteranskoj prehrani osnovna je masnoća maslinovo ulje, uz obrok se konzumira jedna čaša crnog vina, dok desertu slatkoću daje med. Dok ponovno ne krenemo istraživati svijet kao prije, dopustite da vam odležani cuvée RED 45, ekstra djevičansko maslinovo ulje i med pruže nezaboravno putovanje po Mediteranu.

Pervino proizvodima na najbolji i najukusniji način zahvalite partnerima na suradnji!

Za sve dodatne informacije o ponudi i narudžbe potražite nas na:

? pervino.prodaja@gmail.com
+385-99-815-1266